top of page
maartje.png

28-36 uur 

Roosendaal

HBO

SKJ

Word jij onze nieuwe Maartje ?

Dit is Maartje. Maartje werkt al enige jaren bij ons op de woongroep als woonbegeleider. Maartje is nu zwanger en gaat binnenkort met zwangerschapsverlof. Dat vinden wij heel leuk voor Maartje, maar dat betekent dat we op zoek moeten naar een nieuwe Maartje. Maartje is een harde werker die oor en oog heeft voor alle jongeren! Maartje zorgt voor sfeer op de groep; Doet spelletjes, organiseert leuke activiteiten en zoekt hierin de verbinding. Maartje houdt zich ook erg bezig met wat er beter kan. Ze ontwikkelt protocollen en zorgt dat deze gedragen worden binnen het team. Verder is Maartje een hele leuke collega. Je denkt vast: Maartje gaat met zwangerschapsverlof en zal het gaan over een tijdelijke aanstelling, maar we gaan verder uitbreiden in uren dus zal het gaan om een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Wil jij dat steuntje in de rug zijn voor jongeren en hen helpen positieve stappen te zetten naar hun toekomst? En wil je dit doen in een jonge organisatie die er alles aan doet om gezamenlijke successen te behalen?

 

Dan is onze vacature voor Woonbegeleider voor de woongroep in Roosendaal iets voor jou!

Wat je gaat doen

Als woonbegeleider ga je aan de slag op onze 24-uurs woongroep. Hier wonen (gemiddeld) 9 jongeren in de leeftijd van 14 tot 18 jaar met diverse problematieken, waardoor thuis wonen voorlopig niet realistisch is. Je biedt pedagogische begeleiding aan deze jongeren en helpt en ondersteunt hen bij de dagelijkse taken en zaken die op hun pad komen. Je zorgt samen met je collega’s voor een prettige, veilige en huiselijke woonomgeving. Daarnaast ben je mentor voor een of meerdere jongeren, waarbij je begeleiding biedt, richting geeft en een klankbord bent voor de jongeren in hun hulpvragen.

 

Je werkt samen in een multidisciplinair team, waarbij je regelmatig overlegt en spart met je

collega’s.

 

Wat je meeneemt

Je hebt affiniteit met de doelgroep en zet je graag in voor deze jongeren. Je bent laagdrempelig in het contact en makkelijk in staat verbinding te leggen in wisselende omstandigheden. Dit doe je vanuit de passie jongeren te willen helpen, en de juiste zorg te bieden om hen hun weg te laten vinden. Hierin laat je een groot probleemoplossend vermogen zien, toon je initiatief en ben je doortastend.

 

Je bent bereidt in wisselende dag- avond- en slaapdiensten te werken.

 

Wie wij zijn

Conaction is een jonge organisatie met een duidelijke eigen visie. Kleinschaligheid en een warme en persoonlijke benadering van onze clienten staat bij ons centraal. Als penvoerder is Conaction verantwoordelijk voor de zorgcombinatie All4Care, waar 8 zorginstellingen aangesloten zijn om hoogcomplexe zorg in West Brabant te bieden. In onze benadering kiezen we nadrukkelijk voor de uitgangspunten van verbindend gezag: we zijn aanwezig en betrokken in het leven van de jongeren, stellen ons vasthoudend op en bieden verzeten tegen (zelf)destructief gedrag. We werken transparant en in samenwerking, en ondersteunen de jongeren bij hun ontwikkeling en de zoektocht naar een positief toekomstperspectief.

 

Wat wij bieden

Werk waarmee je iets betekent voor een ander, waar jij het verschil kan maken

Een dynamische en flexibele werkomgeving; geen dag is hetzelfde

Werken in een enthousiast team met een prettige en transparante werksfeer

Diverse ontwikkelmogelijkheden

Passende arbeidsvoorwaarden conform de CAO Jeugdzorg

 

Interesse?

Heb je vragen over onze organisatie of de functie? Wij vertellen je graag meer. Je kan contact opnemen met Ingeborg van de Poel, via email: i.vandepoel@conaction.info

bottom of page